Huawei Nova 5i Pro se lasă admirat în randări și pare a fi modelul pe care se va baza nimeni altul decât Mate 30 Lite

1.988 ori
<b>Huawei Nova 5i Pro se lasă admirat în randări și pare a fi modelul pe care se va baza nimeni altul decât Mate 30 Lite</b>La doar câteva momente distanță de la apariția certificării TENAA pentru Huawei Mate 30 Lite aflăm o veste interesantă, aceea că acesta va fi modelul rebranding pentru Nova 5i Pro. Spunem asta ca urmare a unor randări proaspăt

La doar câteva momente distanță de la apariția certificării TENAA pentru Huawei Mate 30 Lite aflăm o veste interesantă, aceea că acesta va fi modelul rebranding pentru Nova 5i Pro. Spunem asta ca urmare a unor randări proaspăt ajunse online cu noul device din seria Nova, materiale pe care le puteți admira mai jos și care scot la iveală și o parte dintre dotările hardware ce vor sosi la bord.

Huawei Nova 5i Pro

După cum se poate vedea, telefonul adoptă un ecran cu decupaj bulină în colțul din stânga (ce găzduiește camera selfie de 32 mpx), iar în spate avem o cameră foto cvadruplă sub forma unui modul pătrat. Senzorii din componența acestui setup sunt de 48 mpx + 8 mpx + 2 mpx + 2 mpx dar încă nu avem asociate specificațiile fiecăruia în parte și dotările asociate.

Huawei Nova 5i Pro

Ecranul este o unitate IPS LCD de 6.26 inch cu rezoluție FHD+ și pe lista de dotări mai avem un scanner de amprente fizic în spate, baterie de 4000 mAh cu suport pentru încărcare la 20W și configurații cu 6 GB RAM + 128 GB stocare, 8 GB RAM + 128 GB stocare, respectiv 8 GB RAM+ 256 GB de stocare flash. 

Huawei Nova 5i Pro

Apropo de display, acesta adoptă un aspect al imaginii de tip 19.5:9, iar informațiile dezvăluite de către producător indică un raport corp-ecran de 90.7%. În realitate ne așteptăm totuși la un raport de 84-85%, producătorii având măsurători ceva mai diferite. De asemenea, ni se promite un panou spate cu look 3D și aflăm că telefonul vine pe verde, albastru și negru. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×