Huawei Nova 5 ni se dezvăluie în randări; Vedem și huse care prezintă un decupaj de cameră în formă de "L"

1.247 ori
<b>Huawei Nova 5 ni se dezvăluie în randări; Vedem și huse care prezintă un decupaj de cameră în formă de "L"</b>Huawei Nova 4 a debutat în decembrie 2018, fiind în primul val de telefoane cu camera selfie decupată în ecran şi deja ne pregătim de succesorul său acum. Primele scăpări despre Huawei Nova 5 au avut loc în ultimele

Huawei Nova 4 a debutat în decembrie 2018, fiind în primul val de telefoane cu camera selfie decupată în ecran şi deja ne pregătim de succesorul său acum. Primele scăpări despre Huawei Nova 5 au avut loc în ultimele 24 de ore şi vedem atât o randare, cât şi huse ale acestui device.

Huawei Nova 5

Se pare că ar trebui să ne pregătim de o cameră cu decupaj în formă de "L" în spate. Sursa acestei scăpări avertizează că nu are garanţia 100% că aceste imagini sunt autentice, deci le privim cu precauţie. Judecând după mărimea decupajului camerei, vom avea un setup triplu aici, iar zona laterală ar putea fi pentru bliţ sau o a patra cameră Time of Flight poate.

Huawei Nova 5

Au fost descoperite şi alte 3 orificii rotunde în husă, care fac aluzie la 2 microfoane şi un jack audio de 3.5 mm. Sursa originală a menţionat un port microUSB la bord, care pare cam învechit pentru acest device. E foarte improbabil totuşi, pentru că Nova 4 şi Nova 4e au trecut deja la porturi USB Type-C. În plus, vechiul port USB nu e compatibil cu încărcarea rapidă de 40 watt la care face aluzie sursa.

Huawei Nova 5

Tot ea precizează şi că telefonul va aduce un procesor Snapdragon din Seria 600, poate un Snapdragon 675 sau 665. Suntem siguri că scăpările nu se opresc aici şi dacă telefonul vine la final de an, mai avem multe leak-uri de analizat. Nu m-ar mira să se treacă la o cameră pop up selfie şi aici, ca la Huawei P Smart Z.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×