Operatorul japonez DoCoMo dezvăluie o listă a terminalelor Sony ce se pregătesc pentru actualizarea la Android 10!

2.393 ori
<b>Operatorul japonez DoCoMo dezvăluie o listă a terminalelor Sony ce se pregătesc pentru actualizarea la Android 10!</b>Printre producătorii de pe piață ce întârzie a oferi actualizarea la Android 10 pentru telefoanele din portofoliu se numără și Sony, companie care în anii trecuți se mișca ceva mai rapid în a aduce cel mai nou release software

Printre producătorii de pe piață ce întârzie a oferi actualizarea la Android 10 pentru telefoanele din portofoliu se numără și Sony, companie care în anii trecuți se mișca ceva mai rapid în a aduce cel mai nou release software pe flagship-uri. Nu știm exact motivul pentru care japonezii nu mai stau atât de bine la acest capitol, dar astăzi aflăm în sfârșit ce telefoane Xperia vor beneficia de noul Android.  

Ei bine pe această listă se află flagship-uri recente precum Sony Xperia 1 sau Xperia 5, dar și modele din generațiile anterioare precum este cazul lui Sony Xperia XZ2. Apare aici și varianta sa XZ2 Compact, dar și modelul Xperia XZ2 Premium. Nu în ultimul rând, îl avem menționat și pe XZ3.

Lista telefoane ce primesc Android 10:

După cum se poate vedea, Sony se axează pentru început pe telefoanele flagship urmând ca mai apoi să aducă actualizarea la Android 10 și pentru smartphone-urile de nivel mid-range pe care le-a lansat în acest an. Când exact sosește update-ul rămâne de văzut..

 
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×