Huawei P Smart (FIG-AL10) este certificat de TENAA și GCF; aduce ecran 18:9 și rulează Android Oreo

2.732 ori
<b>Huawei P Smart (FIG-AL10) este certificat de TENAA și GCF; aduce ecran 18:9 și rulează Android Oreo</b>Descoperim astăzi un nou smartphone pe care Huawei îl pregătește pentru debut și anume modelul cunoscut pentru moment sub denumirea de Huawei P Smart. Nu știm clar dacă aceasta va fi denumirea sa comercială sau dacă se face referire

Descoperim astăzi primele detalii despre un nou smartphone Huawei, model ce ar fi cunoscut sub numele de Huawei P Smart pentru moment. Nu știm dacă acesta chiar va fi denumirea sa comercială sau dacă se face referire la faptul că va face parte din seria P a companiei chineze. Până ne convingem cu adevărat, aflați că telefonul tocmai ce a primit atât certificarea TENAA, cât și pe cea din partea Global Certification Forum (GCF).

TENAA listează telefonul sub numele de cod FIG-AL10 și suntem informați că acesta vine cu display TFT de 5.65 inch cu rezoluție Full HD+ și aspect 18:9, cu procesor octa-core de 2.36 GHz și cu 4 GB de RAM. Are 64 GB de stocare flash, un slot pentru carduri microSD, o cameră selfie de 8 megapixeli și în spate un modul dual cu senzor principal de 13 megapixeli și senzor secundar de 2 megapixeli.

Rulează sistemul de operare Android Oreo din fabrică și la interiorul carcasei cu greutate de 143 grame și grosime de 7.45 mm avem o baterie de 2900 mAh. La prima vedere design-ul nu impresionează, fiind vorba despre un handset complet metalic cu scanner amprente în spate și fără alte elemente speciale care să îl scoată în evidență.

Cât despre certificarea GCF, aici telefonul apare cu numele de cod FIG-LX1 și se confirmă prezența suportului 4G LTE. Așteptăm noi leak-uri și cine știe, poate îl avem în față chiar pe Huawei P11 lite!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×