Huawei P10 ajunge la precomandă la Vodafone UK; disponibil doar cu abonament momentan

1.165 ori
<b>Huawei P10 ajunge la precomandă la Vodafone UK; disponibil doar cu abonament momentan</b>La câteva săptămâni de la debutul internațional ce a avut loc în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2017 din Barcelona, iată că Huawei P10 începe a fi listat la precomandă pe plan european. Prin intermediul operatorului Vodafone UK

La câteva săptămâni de la debutul ce a avut loc în cadrul târgului de tehnologie MWC 2017, iată că apar și primele listări la precomandă pentru Huawei P10 din partea operatorilor. Vodafone UK este operatorul european ce tocmai ce a făcut disponibil smartphone-ul P10 la precomandă, pentru moment fiind oferit doar împreună cu abonamente la pachet.

Huawei P10

Printre ofertele puse la dispoziție se numără și cea prin care vom plăti 10 lire inițial și ulterior 42 lire lunar timp de 24 luni. Se oferă aici beneficii foarte atractive: 24 GB de trafic de date lunar, 2 GB de internet în roaming, dar și minute/mesaje nelimitate atât în UK, cât și în roaming. 

Există și planuri tarifare mai accesibile precum cel prin care se cere o plată inițială de 200 lire pentru telefon și ulterior 28 lire lunar timp de 24 luni (beneficii: 500 minute, mesaje nelimitate și de necrezut doar 500 MB date). Se pare că prețul fără abonament asociat lui Huawei P10 va fi dezvăluit din data de 31 martie, zi ce marchează startul livrărilor către clienții ce au plasat o precomandă în UK. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×