Huawei P10 în varianta cu display curbat apare într-o noua imagine; acum fără buton home fizic

1.923 ori
<b>Huawei P10 în varianta cu display curbat apare într-o noua imagine; acum fără buton home fizic</b>Anterior priveam asupra unor imagini 3D care ni-l prezentau pe Huawei P10 în cele două variante ale sale, cea standard și cea cu display curbat spre margini precum Huawei Mate 9 Pro. Dacă modelul mai inedit de aici se afișa cu buton home fizic, iată că

Vedeam în urmă cu doar câteva zile o serie de randări pentru flagship-ul Huawei P10, model care aparent va sosi în două variante diferite. Pe lângă cea cu display standard vom avea și o variantă cu display curbat spre margini fix precum cel întâlnit de curând la bordul phablet-ului Mate 9 Pro. Astăzi pe web își face apariția o nouă imagine cu acest handset mai special, material puțin mai diferit față de cel anterior.

Huawei P10

Dacă în imaginile de aici vedeam modelul Edge cu buton home fizic plasat sub display, iată că în randarea de astăzi butonul cu pricina dispare și este înlocuit de un scanner de amprente obișnuit plasat pe partea din spate a dispozitivului. Nu ar fi exclus ca Huawei să ne ofere posibilitatea de a alege între două astfel de variante, unii utilizatori preferând butonul home pe un device, iar alții scanner-ul de amprente plasat în spate.

Ar fi pentru prima oară când un producător de smartphone-uri ar oferi asemenea alternative pentru consumatori și trebuie să recunoaștem că ideea nu este deloc una rea. Rămâne să ne convingem de acest lucru pe măsură ce noi leak-uri vor ajunge pe web din China!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×