Huawei P10 Plus apare în imagini promoționale; aduce un display curbat și cameră duală cu optică Leica

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.519 ori
<b>Huawei P10 Plus apare în imagini promoționale; aduce un display curbat și cameră duală cu optică Leica</b>Ne mai desparte doar o săptămână și un pic până la debutul noilor smartphone-uri Huawei P10 și P10 Plus, terminale ce vor fi lansate în cadrul unui eveniment programat pe data de 26 februarie. Astăzi vedem o serie de imagini promoționale cu varianta Plus

În această dimineață am aflatFCC tocmai ce a certificat smartphone-ul P10, semn că produsul va fi lansat curând comercial pe piața din SUA și Canada. Continuă scăpările de sfârșit de săptămână și acum vedem o serie de imagini cu iz promoțional prin care ni se dezvăluie nimeni altul decât Huawei P10 Plus - varianta cu display de 5.5 inch și margini curbate.

Huawei P10 Plus

La prima vedere, aceste margini curbate par a fi similare celor întâlnite pe terminale precum Samsung Galaxy S6 Edge, cu acele muchii aparent tăioase ale ramei metalice. Spre deosebire de P10 care va oferi un buton home fizic plasat frontal, această variantă Plus optează pentru un scanner de amprente situat pe spate.

Huawei P10

Posibil să avem parte de un display cu rezoluție Quad HD, de 4 sau 6 GB memorie RAM și de procesorul octa-core HiSilicon Kirin 960 la bord. Desigur, avem și aici o cameră foto duală însoțită de bliț LED, telemetru laser și optică Leica. Zvonurile afirmă că vom vedea puse în vânzare variante cu 32, 64 și 128 GB de stocare flash.

Huawei P10


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×