Huawei P10 va primi și variante pe verde, respectiv mov; ar putea oferi acustică Harman Kardon

2.076 ori
<b>Huawei P10 va primi și variante pe verde, respectiv mov; ar putea oferi acustică Harman Kardon</b>Deși este așteptat să debuteze oficial abia în luna aprilie, smartphone-ul Huawei P10 continuă a fi subiect de zvonuri și astăzi aflăm că telefonul ar urma să fie disponibil și pe verde, respectiv mov. Avem și o randare asociată acestei afirmații și

Cu toate că inițial Huawei P9 a fost lansat doar în câteva variante de culoare, spre sfârșitul anului trecut acesta a primit și noi versiuni mai arătoase - albastru, respectiv roșu. Se pare că și în cazul lui Huawei P10 se va merge pe o abordare similară cu posibilitatea ca aceste culori mai speciale să fie dezvăluite încă de la debutul inițial pe piață. După cum puteți vedea în randarea de mai jos, telefonul este așteptat să vină și pe verde, respectiv mov.

Huawei P10

Nuanțele par foarte fancy la prima vedere și cu siguranță publicul feminin va adora varianta pe mov. Așa cum am aflat anterior, smartphone-ul Huawei P10 va oferi o cameră duală cu optică Leica la pachet, un procesor octa-core HiSilicon Kirin 960, 4 sau 6 GB memorie RAM și un scanner de amprente amplasat frontal.

Un lucru ce nu sună pe atât de bine este faptul că zvonurile indică un preț mult mai mare pentru noua generație P, ba chiar cel mai mare cost asociat unui smartphone din seria P de până acum. Posibil ca Huawei P10 să coste 699 - 749 euro și să ofere acustică Harman Kardon la pachet - lucru ce ar explica într-un fel sau altul costul mai piperat. De asemenea, va exista și o versiune Plus. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×