Huawei P10 primește randări detaliate și un video pe seama schemelor CAD; se remarcă o carcasă ceva mai rotunjită

2.605 ori
<b>Huawei P10 primește randări detaliate și un video pe seama schemelor CAD; se remarcă o carcasă ceva mai rotunjită</b>Cu doar câteva ore în urmă ni s-a confirmat faptul că într-adevăr smartphone-urile Huawei P10 și Huawei P10 Plus vor fi lansate oficial în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2017 din Barcelona, iar acum avem parte și de o serie de randări

Am aflat în această dimineață prin intermediul unui teaser video faptul că într-adevăr Huawei plănuiește să anunțe noile smartphone-uri P10 și P10 Plus în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress pe data de 26 februarie. Acum primim și o serie de randări detaliate pentru modelul P10 ce au fost realizate în parteneriat de către leaker-ul @OnLeaks și site-ul indian 91mobiles.com pe baza schemelor CAD ale telefonului.

Huawei P10

Un detaliu pe care îl remarc din start este acela că telefonul pare a adopta o carcasă ceva mai rotunjită comparativ cu P9 și faptul că se păstrează corpul metalic unibody cu acea inserție din sticlă în zona camerei foto duale. Scanner-ul de amprente se află acum în zona frontală sub forma unui buton home fizic.

Panoul frontal adoptă margini foarte subțiri în jurul ecranului, dar partea de jos unde avem butonul home pare a fi crescut în dimensiune față de modelul din 2016. La bază se observă jack-ul audio 3.5 mm, difuzorul și portul USB Type-C reversibil. Avem în continuare butoane fizice de control al volumului și pe cel de power/unlock plasate în partea laterală dreapta.

La prima vedere, cel puțin din punct de vedere al design-ului, această actualizare a gamei P nu pare a fi atât de interesantă. Pentru unele persoane mutarea scanner-ului de amprente ar putea fi chiar un lucru negativ. Vă amintim că Huawei P10 ar urma să vină cu display FHD de 5.5 inch, pe când varianta Plus ne va aduce un ecran cu diagonală identică, dar cu margini curbate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×