Huawei P20 apare în imagini promoţionale, care conturează versiunea finală a camerei triple cu AI

2.097 ori
<b>Huawei P20 apare în imagini promoţionale, care conturează versiunea finală a camerei triple cu AI</b>Am ajuns la o nouă etapa în cadrul scăpărilor lui Huawei P20, aceea în care vedem şi imagini promoţionale cu terminalul, sau mai bine zis cu modelele care fac parte din tripleta P20. Mai jos avem aceste imagini promoţionale, care au scăpat în ultimele..

Am ajuns la o nouă etapă în cadrul scăpărilor lui Huawei P20, aceea în care vedem şi imagini promoţionale cu terminalul, sau mai bine zis cu modelele care fac parte din tripleta P20. Mai jos avem aceste imagini promoţionale, care au scăpat în ultimele 24 de ore şi par să aibă rol de teaser.

Textul promo "See Mooore with AI" are acele 3 litere "O" drept o aluzie la camera triplă de pe noul terminal. În imagini apare şi data de lansare, 27 martie, atunci când vom vedea noile telefoane debutând la Paris. Remarcăm faptul că Huawei a ales să integreze aici o cameră duală principală şi un extra senzor sub acea cameră, dând naştere unui setup triplu. Ca atare se prelungeşte foarte mult segmentul camerei, pentru că acei 3 senzori plus blitzul dual ocupă foarte mult loc în spate, in comparaţie cu iPhone X să zicem.

Huawei P20

M-aş fi gândit că aceşti 3 senzori sunt perfect aliniaţi între ei pe verticală și nu separaţi. Sau că sunt incluşi sub aceeaşi bucată de sticlă... Era de aşteptat să se păstreze tehnologia Leica, lucru care se şi întâmplă şi observăm şi decupajul frontal, mult mai discret decât pe iPhone X şi parcă şi decât ZenFone 5. Mi se pare şi că decupajul e mai mic faţă de apariţiile lui P20 până acum în brevete.

Huawei P20

Din precedentele scăpări am aflat că modulul de cameră duală principal are un senzor color şi unul monocrom, iar sub ele se află o cameră cu lentilă wide angle. Vă reamintesc că în această săptămână am aflat şi preţuri pentru telefoanele Huawei P20, P20 Pro s P20 Lite. Se porneşte de la 369 euro şi se ajunge la 899 euro. Aparent sursa scăpării a menţionat şi zoom optic de până la 5X, ceea ce pare uimitor fără o protuberanță mai mare a camerei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×