Huawei P20 Lite scapă acum în imagini hands-on, chiar vine cu "breton", cameră duală

3.691 ori
<b>Huawei P20 Lite scapă acum în imagini hands-on, chiar vine cu "breton", cameră duală</b>La doar câteva zile după ce vă dezvăluiam aceste imagini, Huawei P20 Lite apare din nou, de acestă dată fără carcasă protectoare. Vedem scăpări de fotografii hands-on ceva mai clare şi se pare că seria P Lite trece la un nivel complet nou, unul mai premiu

La doar câteva zile după ce vă dezvăluiam aceste imagini, Huawei P20 Lite apare din nou, de acestă dată fără carcasă protectoare. Vedem scăpări de fotografii hands-on ceva mai clare şi se pare că seria P Lite trece la un nivel complet nou, unul mai premium.

Mi se pare inedit că a scăpat atât de des P20 Lite pe web în ultima vreme, mai des decât P20 chiar. A fost certificat deja de către FCC, cu o baterie de 2900 mAh şi Android 8.0 Oreo, pe care îl rulează din fabrică. În ultimele 24 de ore au apărut şi randări la 360 de grade inspirate de schiţe CAD ale aceluiaşi handset. Asta după ce o zi întreagă am speculat pe tema celor 3 inele din invitaţia la evenimentul Huawei, aluzie la camera triplă de pe telefoanele noi.

Totuşi Huawei P20 Lite are o cameră duala orientată vertical, la rândul său un upgrade de la camera singulară a lui Huawei P10 Lite. Observăm un corp metalic aici, iar ecranul are muchii înguste. Spatele şi în general designul acestui telefon midrange mă duce cu gândul la un iPhone X, ceea ce e un compliment pentru un telefon midrange. Sursa scăpărilor menţionează un ecran de 5.8 inch, cu aspect 18:9 şi un procesor Kirin 659 sau poate chiar un Kirin 970, deşi ar fi cam mult.

Ecranul mai sus menţionat era trecut la FCC drept unul de 6.1 inch 19:9 şi cu rezoluţie de 2280 x 1080 pixeli, deci nu e bătut în cuie. Şi lucrurile se complică, pentru că randările 3D apărute în ultima vreme indicau o diagonală de 5.7 inch. Dimensiunile terminalului sunt de aproximativ 148 x 71 x 7.2 mm, iar corpul este fabricat din sticlă şi metal. Portul USB Type-C este în zona inferioară, acolo unde găsim şi jackul audio de 3.5 mm.

Nu e clar dacă terminalul va fi rezistent la apă şi praf, deşi aş paria că aşa va fi. Aşteptăm acest device cu Android 8.0 Oreo la bord cu EMUI 8.0 aplicat peste şi aparent o nuanţă aurie fistichie, judecând după ultimele fotografii hands-on. De asemenea scannerul de amprente se află în spate şi nu avem nici urmă de buton Home frontal. Nu ştim ce să înţelegem totuşi din acel breton: va include şi un mecanism de scanare facială acolo sau e doar pentru rol estetic?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×