Huawei P20 Plus apare în randări noi, cu cameră triplă la pachet

3.038 ori
<b>Huawei P20 Plus apare în randări noi, cu cameră triplă la pachet</b>După câteva zile de confuzie şi de scăpări ale lui Huawei P20 şi P20 Lite cu camera duala în spate, acum reintram în făgaşul iniţial al zvonurilor. Astfel, îl vedem pe Huawei P20 Plus, care pare să etaleze 3 camere în spate. Randările acestea par să..

După câteva zile de confuzie şi de scăpări ale lui Huawei P20 şi P20 Lite cu cameră duală în spate, acum reintrăm în făgaşul iniţial al zvonurilor. Astfel, îl vedem pe Huawei P20 Plus, care pare să etaleze 3 camere în spate. Randările acestea par să provină de la producătorii de huse, pentru că in imagini handsetul apare doar cu husă.

Recent am văzut un prototip de Huawei P20 cu o cameră duală orientată orizontal, dar şi imagini cu P20 Lite cu cameră orientată vertical. Dispăruseră din peisaj imaginile cu modele P20 cu cameră triplă, iar acum acest P20 Plus revine le acea abordare. Observăm şi butonul Home fizic cu scanner de amprente în zona frontală. Nici urmă însă de decupaj special pentru camere frontale şi mecanisme de recunoaştere facială complexe.

Ecranul are totuşi muchii înguste, aspect 18:9, iar randările vin de la Laundec şi au apărut via Weibo. E posibil ca doar versiunea Huawei P20 Pro să aibă acel "breton", deşi nu putem garanta că va exista acel model. 

Dacă centralizam absolut toate etapele scăpărilor de până acum, lucrurile stau astfel:

  • P20 cu cameră duală în spate şi slider touch pentru volum în loc de butoane
  • P20 Lite cu cameră duală în spate şi posibil şi duală în faţă
  • Huawei P20 Plus cu cameră triplă, diagonală mai mare, scanner de amprente în faţă
  • Huawei P20 Pro, cu "breton", cameră triplă şi cele mai bune specificaţii

Ne vom lămuri 100% de abia pe 27 martie, când telefoanele debutează la Paris, dar sunt sigur că scăpările vor clarifica lucrurile mai înainte de acea dată.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×