Samsung cumpăra startup-ul AI Kngine, care va impulsiona dezvoltarea lui Bixby 2.0

1.126 ori
<b>Samsung cumpăra startup-ul AI Kngine, care va impulsiona dezvoltarea lui Bixby 2.0</b>Samsung continuă investiţiile în zona AI şi implicit în Bixby, anunţând achiziţia startup-ului AI Kngine. Se lucrează la Bixby 2.0 încă de anul trecut şi se va pune un accent mare pe naturaleţea răspunsurilor asistentului pe viitor.

Samsung continuă investiţiile în zona AI şi implicit în Bixby, anunţând achiziţia startup-ului AI Kngine. Se lucrează la Bixby 2.0 încă de anul trecut şi se va pune un accent mare pe naturaleţea răspunsurilor asistentului pe viitor.

AI Kngine

Kngine este un startup cu origini egiptene, care are ca scop dezvoltarea unui AI care învaţă şi evoluează că o fiinţă umană. Compania dezvoltă de câţiva ani o inteligenţă artificială care o imită pe cea umană. Poate răspunde la întrebări după ce a învăţat şi citit documente, cărţi, manuale şi a făcut chiar căutări pe web. Engine-ul acesta operează sub formă a câteva faze:

  1. Procesare a întrebării
  2. Diviziune a sa în sub întrebări şi crearea unui plan de răspuns
  3. Catalogarea şi ordonarea răspunsurilor găsite după acurateţe şi utilitate

Samsung avea deja o cotă parte şi investiţie în Kngine încă din 2014, împreună cu Vodafone Ventures Egipt. Acum sud coreenii deţin 100% din firma, iar detalii despre suma tranzacţiei nu au fost făcute publice. Samsung a mai cumpărat în ultima vreme şi Fluenty, companie care dezvoltă soluţii de comunicare pe bază de AI, adică chatbots. A investit şi în Reactor Labs, care operează în zona de dezvoltare AI.

Bixby 2.0 are toate şansele să debuteze la toamnă pe Galaxy Note 9.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×