Huawei P30 și Huawei P30 Pro se lasă admirate în noi randări din partea producătorului de huse Spigen

1.591 ori
<b>Huawei P30 și Huawei P30 Pro se lasă admirate în noi randări din partea producătorului de huse Spigen</b>La câteva zile distanță de la aflarea veștii că Huawei nu își va aduce flagship-urile P30 și P30 Pro în cadrul MWC 2019, preferând o lansare ulterioară în martie, iată că primim astăzi randări proaspete cu noile dispozitive

La câteva zile distanță de la aflarea veștiiHuawei nu își va aduce flagship-urile P30 și P30 Pro în cadrul MWC 2019, preferând o lansare ulterioară în martie, iată că primim astăzi randări proaspete cu noile dispozitive. Acestea sosesc din partea producătorului de huse Spigen și ne dezvăluie un look similar pentru cele două handset-uri, cu decupaj picătură în zona superioară a ecranului.

Huawei P30

Noile materiale sunt mult mai credibile față de ce vedeam anterior și pe deasupra imaginea de pe ecran indică și data posibilă a debutului și anume 28 martie. Imaginea de mai sus ni-l prezintă pe Huawei P30 Pro în stânga la pachet cu o cameră cvadruplă în spate și bliț LED plasat în dreapta camerei foto și pe Huawei P30 chiar lângă ce are o cameră triplă cu bliț LED integrat sub modulul foto.

În rest device-urile sunt identice la capitolul look și observăm că jos în partea frontală rămâne o mică margine sub ecran. Diferențele dintre aceste handset-uri vor fi remarcate la nivel de diagonală a ecranului, capacitate de stocare și RAM, respectiv capacitate a bateriei. Ar putea oferi încărcare wireless și pentru alte dispozitive și un senzor 3D ToF în spate.

Cum scannerul de amprente nu se vede pe nicăieri, prespunem că acesta este integrat în ecran. Așteptați-vă la mai multe scăpări în perioada următoare și ca varianta P30 Lite să debuteze pe nepregătite poate chiar în pragul MWC. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×