Huawei P30 Lite își dezvăluie design-ul prin intermediul unor randări de huse; Are 3 camere foto în spate

1.136 ori
<b>Huawei P30 Lite își dezvăluie design-ul prin intermediul unor randări de huse; Are 3 camere foto în spate</b>Deși lansarea flagship-urilor Huawei P30 și Huawei P30 Pro este programată pentru data de 26 martie în Paris, sunt șanse mari să vedem modelul P30 Lite ceva mai devreme. Așa s-a întâmplat și în anii trecuți cu modelele predecesor

Deși lansarea flagship-urilor Huawei P30 și Huawei P30 Pro este programată pentru data de 26 martie în Paris, sunt șanse mari să vedem modelul P30 Lite ceva mai devreme. Așa s-a întâmplat și în anii trecuți cu modelele predecesor de tip Lite, iar leak-urile recente par a sugera că așa vor sta lucrurile și în cazul variantei din 2019, device care tocmai ce ni se dezvăluie prin intermediul unor randări de huse. 

Acestea sunt accesorii marca Spigen și ne prezintă clar design-ul pe care noul telefon din zona de buget îl va adopta, cu o cameră triplă plasată vertical pe dispozitiv în spate și cu un ecran generos ce are parte de decupaj picătură în zona superioară. Muchiile din jurul ecranului par a fi destul de înguste, iar în spate mai remarcă și scanner-ul de amprente fizic.

Huawei P30

De asemenea observăm și faptul că device-ul păstrează jack-ul audio de la bază, un detaliu de care mulți sunt interesați. Vedeți mai sus și o comparație a trio-ului de telefoane Huawei P30 privite din spate, modele cu 3 sau 4 camere foto și corpuri unibody cu ramă metalică și sticlă în spate.

Cel mai sigur, Huawei P30 Lite va costa tot 1.699 lei la debut - sumă asociată și modelului predecesor ce era lansat comercial pe piața de la noi în aprilie 2018. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×