Huawei P20 Lite va fi cunoscut în unele regiuni sub denumirea de Huawei Nova 3e

1.333 ori
<b>Huawei P20 Lite va fi cunoscut în unele regiuni sub denumirea de Huawei Nova 3e</b>Deși încă nu s-a lansat, Huawei P20 Lite are deja pregătit un rebranding după cum aflăm chiar astăzi prin intermediul lui Evan Blass. Acesta declară că firma chineză are de gând să comercializeze device-ul sub denumirea de Huawei Nova 3e

Încă de anul trecut cei de la Huawei ne-au obișnuit cu lansarea unui produs sub diferite denumiri în funcție de piața pe care este comercializat, exemplele fiind numeroase. Acum în 2018 primul telefon ce va avea parte de un asemenea rebranding este nimeni altul decât Huawei P20 Lite, smartphone despre care @evleaks afirmă că va fi lansat în unele regiuni sub numele de Huawei Nova 3e.

Huawei P20 Lite

Această decizie are de-a face cel mai probabil cu popularitatea mai mare a seriei Nova pe anumite piețe. Dotările și design-ul produsului nu se vor schimba, astfel că veți primi indiferent de varianta aleasă un telefon cu decupaj în ecran, cameră duală în spate și 4 GB de RAM.

Din ce se preconizează, smartphone-ul va rula sistemul de operare Android 8.0 Oreo din fabrică și va oferi jack audio 3.5 mm, respectiv port USB Type-C la bază. Un detaliu pe care îl urmăresc cu mare atenție va fi prețul, asta pentru că toate aceste upgrade-uri par a contribui la un cost de producție mai mare și totodată la o sumă mai mare de vânzare a handset-ului.

În perioada MWC ar trebui să apară și această informație și după cum știți deja, debutul seriei P20 este programat pentru data de 27 martie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×