Huawei P20 Lite apare în cele mai credibile fotografii de până acum; Primește și certificarea TENAA

2.050 ori
<b>Huawei P20 Lite apare în cele mai credibile fotografii de până acum; Primește și certificarea TENAA</b>Unul dintre cele 3 terminale pe care Huawei le va lansa oficial pe data de 27 martie este și Huawei P20 Lite, cel mai accesibil model din gamă care totuși se va remarca prin dotări mai speciale pentru segmentul din care face parte. Un exemplu este

Huawei P20 Lite a tot scăpat în ultima vreme, fie prin fotografii obţinute de la diferite autorităţi de certificare, fie prin randări de tot soiul, sau chiar prețuri. Azi îl vedem în probabil cea mai credibilă serie de fotografii reale şi avem confirmarea ca are şi el decupaj în zona frontală.

Huawei P20 Lite

Până acum scăpările de telefoane Huawei P20 asociau acel "breton" cu P20 cel principal şi cu P20 Pro, dar a fost și o serie de fotografii cu Lite-ul cu acea abordare de design. Nu eram totuși siguri că se va concretiza și pe un telefon de 360 de euro. Aceluia îi era rezervată doar o cameră duală şi un corp din sticlă și metal. Practic dacă se adevereşte acest leak, înseamnă că Huawei, LG şi ASUS, 3 dintre cei mai importanţi producători de telefoane au ales decupajul frontal în stil iPhone X în 2018.

Huawei P20 Lite

Trebuie să recunosc că P20 Lite, aka Shirley arată bine pe acest albastru spre bleu. Observăm scannerul de amprente din spate şi o interfaţă ciudată, deloc similară cu precedenta generaţie EMUI, skeumorphică as zice. Parcă felul în care arată iconurile e diferit şi întreaga organizarea de UI diferă de ultimul EMUI văzut de noi. Posibil să fie totuşi un skin sau o temă specială care vine la pachet cu telefonul.

Huawei P20 Lite

P20 Lite a fost între timp şi certificat de către TENAA, ocazie cu care aflăm că vine cu un ecran de 5.84 inch, 4 GB RAM, 64 GB stocare, o cameră duală de 16 + 2 MP şi o cameră frontală de 24 MP, ceea ce sună gigantic şi probabil se referă la 2 senzori de 12 MP mai degrabă decât unul singur. Vom avea şi o baterie de 2900 mAh şi aparent şi recunoaştere specială prin sistemul integrat în acel "breton".

Huawei P20 Lite va sosi cu Android 8.0 Oreo, măsoară 7.4 mm în grosime şi are procesor Kirin 659. Aparent chiar şi acest model va avea AI pentru cameră.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×