Huawei P11 apare în fotografii bandon deja, sub formă de prototip; Vine cu cameră duală ieşită în relief şi corp metalic

Autor:  | Publicat în:  Huawei 2.653 ori
<b>Huawei P11 apare în fotografii bandon deja, sub formă de prototip; Vine cu cameră duală ieşită în relief şi corp metalic</b>Dacă despre Samsung Galaxy S9 auzim aproape în fiecare zi, un alt flagship al anului 2018 pare să fie ceva mai timid. E vorba despre Huawei P11, care tocmai a apărut într-o serie de fotografii hands-on, sub formă de prototip.

Dacă despre Samsung Galaxy S9 auzim aproape în fiecare zi, un alt flagship al anului 2018 pare să fie ceva mai timid. E vorba despre Huawei P11, care tocmai a apărut într-o serie de fotografii hands-on, sub formă de prototip. Privim cu precauţie scăparea, mai ales că nu avem garanţia autenticităţii imaginilor. Hai să vedem ce descoperim în acest leak.

În primul rând fotografiile vin de pe Weibo şi sunt surprinzător de clare pentru o scăpare atât de prematură. Apoi observăm un terminal vine cu un corp metalic şi cu cameră duală în spate, ieşită cam mult în relief. E suspicios faptul că nu avem nici urmă de logo Leica şi nici acea "fereastră" specială din sticlă, care să acopere zona camerei, ca un fel de trademark Huawei.

Apoi remarcăm designul antenelor în stil Meizu Pro 6 şi iPhone 7. Personal nu prea consider autentică această scăpare şi parcă mă aşteptam la o altă abordare de design, care să continue pe linia începută de P9 şi P10, dar si direcţia lui Mate 10. În zona frontală se află un ecran cu muchii înguste şi aspect 18:9, aşa cum ne aşteptăm de altfel. Acest tip de design fusese deja abordat şi pe Huawei Mate 10 de altfel.

Ce mă intrigă totuşi e faptul că avem buton Home în faţă cu scanner de amprente, în loc să fie toate faţada acoperită de ecran. Auzisem la un moment dat ca scannerul de amprente va fi de fapt integrat în ecran pe acest flagship. Evident, fiind un prototip, varianta finală ar putea cunoaşte schimbări. Măcar nu se renunţa la jackul audio şi handset-ul pare să fie destul de subţire. Huawei P11 este aşteptat să debuteze la MWC 2018 în februarie,  cu o versiune P11 Plus, iar între timp le mai aşteptăm să sosească pe Huawei Nova 3 Plus şi şi Honor V10  in decembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×