Huawei P20 Pro primeşte o actualizare software care îi îmbunătăţeşte camera; Iată ce mai aduce noul soft

5.147 ori
<b>Huawei P20 Pro primeşte o actualizare software care îi îmbunătăţeşte camera; Iată ce mai aduce noul soft</b>Prin intermediul unei actualizări software, iată că smartphone-ul Huawei P20 Pro bifează câteva îmbunătățiri la nivel de cameră foto, dar și pe partea de securitate. Se oferă acum patch-ul de securitate pe luna iunie iar în zona de captură foto

În ultimele zile Huawei P20 Pro a primit o actualizare importantă, una care îi oferă îmbunătăţiri la capitolul cameră, securitate şi altele de gen. Ştim că telefonul flagship Huawei primeşte security patch-ul pe iunie, iar ce alte noutăţi mai sunt aflaţi mai jos.

Huawei P20 Pro

Cât despre cameră, se produc schimbări la nivel de interfaţă. Astfel, butonul de zoom a fost amplasat în partea inferioară a ecranului, în vreme ce butonul de captură arată ca un pătrat acum în locul unui cerc. Actualizarea optimizează şi consumul de energie după o perioadă mai îndelungată de utilizare şi îmbunătăţeşte performanța sistemului şi stabilitatea sa.

Afişajul pentru wallpaper a fost îmbunătăţit de asemenea. Versiunea de build este de B131 şi rezolvă un bug, în care vocea unei persoane dintr-o convorbiri avea delay după ce Google Assistant era folosit pentru a răspunde la apel. Deocamdată actualizarea e disponibilă via Huawei Recovery Updater, dar va veni şi prin OTA în curând. Personal mă întreb dacă această actualizare rezolvă şi unele din bugurile de cameră de pe P20 Pro.

Când am testat noi acest telefon la Mobilissimo.ro am observat că nuanţele de verde sunt prinse într-un mod foarte nerealist, atât la filmare, cât şi la fotografiere. Şi de la selfie ne aşteptam la ceva mai mult, mai ales la 24 de megapixeli. Aşteptam feedbackul vostru după ce aplicaţi pachetul software cel nou.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×