Huawei P30 Pro primeşte un unboxing, cu fotografii la pachet; Iată ambalajul său

3.598 ori
<b>Huawei P30 Pro primeşte un unboxing, cu fotografii la pachet; Iată ambalajul său</b>Huawei P30 Pro a scăpat foarte mult şi des în ultima vreme, în randări, fotografii hands-on cu carcase, specificaţii şi teasere video. A venit şi momentul unboxing-ului, deocamdată doar sub formă de fotografii.

Huawei P30 Proa scăpat foarte mult şi des în ultima vreme, în randări, fotografii hands-on cu carcase, specificaţii şi teasere video. A venit şi momentul unboxing-ului, deocamdată doar sub formă de fotografii.

Cutia nu pare foarte diferită de ce am văzut la Huawei P20 Pro, ca nuanţă şi font de inscripţii cel puţin. Telefonul în schimb vine cu o nuanţă nouă şi pare foarte glossy în bătaia luminii. Vedem camera sa triplă şi senzorul ToF 3D extra de sub bliţ. Decupajul camerei selfie este integrat într-un breton picătură şi o oarecare bărbie e prezentă în zona inferioară.

A se remarca faptul că pe cutia lui P30 Pro stă scris "Quad Camera" şi pe cea a lui P30 "Triple camera", deci e clară diferența de optică. Nuanţa pe care o vedeţi aici se numeşte "Breathing Crystal" (un albastru verzui), iar telefonul vine cu 8 GB RAM şi 256 GB stocare, aşa cum stă scris pe cutia lui P30 Pro. Aşteptam cu nerăbdare să vedem cum arată în realitate mai ales versiunea Sunrise Red, practic definiţia unui cocktail Campari Orange.

Terminalul e aşteptat cu zoom hibrid 10X, procesor Kirin 980, iar versiunea cu 8 GB RAM şi 128 GB stocare e aşteptată să coste 999 de euro. Varianta cu 256 GB stocare ajunge la 1.099 de euro. Telefonul are un ecran OLED de 6.47 inch, care integrează cititorul de amprente, dar are şi rol de difuzor, prin tehnologia Sound on Display. Estimez că până marţi, pe 26 martie la debutul lui P30 apare si un unboxing video.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×