Huawei P30 Pro primeşte noi randări; Vedem și o comparație cu modelul P20 Pro

12.414 ori
<b>Huawei P30 Pro primeşte noi randări; Vedem și o comparație cu modelul P20 Pro</b>Huawei P30 şi P30 Pro au scăpat mult mai puţin decât Samsung Galaxy S10 şi cele 4 variante ale sale, dar au început să primească ceva hype pe final de an. Cel mai nou episod implică o serie de randări comparative între P30 Pro

Huawei P30 şi P30 Pro au scăpat mult mai puţin decât Samsung Galaxy S10 şi cele 4 variante ale sale, dar au început să primească ceva hype pe final de an. Cel mai nou episod implică o serie de randări comparative între P30 Pro şi predecesorul P20 Pro.

Huawei P30 Pro

Randările au apărut pe Weibo deocamdată şi ce e drept nici măcar nu ştim sigur că device-ul din imagini e Huawei P30 Pro. Am văzut până acum câteva huse scăpate pe web pentru Huawei P30 şi P30 Pro, unele contradictorii, pentru că prezentau decupaje pentru 3 sau 4 camere în spatele telefoanelor. Ceea ce vedem acum este o imagine diferită de ce afişa producătorul de huse Olixar.

Huawei P30 Pro

Olixar ne arăta 4 camere aliniate vertical şi un bliţ plus telemetru lângă. În cazul noii scăpări vedem o cameră urmată de un bliţ şi încă un modul dual foto, iar separat încă o a patra cameră sub ele. Toate sunt aliniate vertical, în vreme ce în față vedem un ecran cu muchii înguste şi cu breton tip "picătură" sau "lacrimă". La o privire mai atentă acel decupaj pentru camera selfie pare să aibă forma literei "U".

Huawei P30 Pro

Probabil că cititorul de amprente se află integrat în ecran pentru că nu îl vedem în spate sau lateral. Bărbia este mult mai mică faţă de P20 Pro, aşa cum subliniază şi randările. Aşteptăm detalii despre cameră acum şi eventual şi o confirmare sau infirmare a procesului Kirin 980.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×