Huawei P30 Pro are dezvăluite noi detalii chiar pe site-ul oficial al companiei; Se confirmă zoom-ul hibrid 10x

1.117 ori
<b>Huawei P30 Pro are dezvăluite noi detalii chiar pe site-ul oficial al companiei; Se confirmă zoom-ul hibrid 10x</b>Ultimele două-trei zile au fost marcate de numeroase scăpări asociate smartphone-urilor Huawei P30 și Huawei P30 Pro, scăpări ce continuă a-și face apariția pe web, chiar pe cale oficial. După numeroasele randări oficiale văzute

Ultimele două-trei zile au fost marcate de numeroase scăpări asociate smartphone-urilor Huawei P30 și Huawei P30 Pro, scăpări ce continuă a-și face apariția pe web, chiar pe cale oficială. După numeroasele randări oficiale văzute anterior aici, iată că acum apare publicată tot "din greșeală" o altă pagină de produs destinată noilor handset-uri - modalitate prin care aflăm detalii extra.

Huawei P30

De această dată Huawei Singapore este sursa leak-ului și avem de-a face cu o pagină promoțională în care vedem imagini ale noilor telefoane, dar și informații despre funcțiile principale pe care le vom primi. Se vorbește în primul rând despre nuanțele gradient în care vor fi disponibile smartphone-urile și care în funcție de lumină vor afișa un colorit deosebit.

Huawei P30 Pro

Aflăm apoi detalii despre camera foto cvadruplă de pe Huawei P30 Pro care include un senzor principal Huawei SuperSpectrum de 40 megapixeli, o cameră telephoto periscop, un senzor ultrawide și nu în ultimul rând o cameră 3D ToF. Se confirmă capabilitățile de zoom hibrid 10x ce ne va permite să fotografiem și luna îndeaproape și aflăm că senzorul principal de 40mpx are stabilizare optică.

Ni se promit totodată fotografii deosebite în condiții de luminozitate scăzută și captură la un nivel ISO uriaș și descoperim o funcție numită Huawei Dual-View Video. Aceasta permite vizualizarea pe ecran a conținutului capturat în timp real de 2 dintre cele 4 camere foto din spate, pe jumătate din ecran fiind afișat unghiul standard, iar în cealalăt jumătate cadrul cu zoom.

Huawei P30 Pro

Pe lângă aceste detalii, listarea Huawei dezvăluie numele noului ceas inteligent pregătit pentru debut alături de smartphone și anume Huawei Watch GT Active Edition. Mai aflăm și că în Singapore cei de la Huawei vor organiza un eveniment special de lansare pentru noua serie P30 pe data de 6 aprilie, zi în care cei prezenți la fața locului vor putea achiziționa unul dintre noile smartphone-uri.

Aceștia vor primi un cadou compus din ceasul Huawei Watch GT Active Edition și o boxă JBL Clip 2 dacă achiziționează un Huawei P30 sau P30 Pro de la fața locului. Așteptăm să aflăm ce cadouri vor fi oferite și la noi în țară la precomandă, cu toate că sunt șanse mari să fim dezamăgiți..

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×