Huawei P30 Pro își dezvăluie protecția de ecran într-o serie de fotografii reale; Are decupaj în zona superioară

1.854 ori
<b>Huawei P30 Pro își dezvăluie protecția de ecran într-o serie de fotografii reale; Are decupaj în zona superioară</b>În vreme ce leak-urile asociate lui Samsung Galaxy S10 erau prezente cu zecile pe web, despre Huawei P30 Pro nu aveam prea multe scăpări, cel puțin nu până acum câteva zile când lucrurile au început să se miște. După ce am văzut

În vreme ce leak-urile asociate lui Samsung Galaxy S10 erau prezente cu zecile pe web, despre Huawei P30 Pro nu aveam prea multe scăpări, cel puțin nu până acum câteva zile când lucrurile au început să se miște. După ce am văzut câteva randări detaliate pentru viitorul flagship al chinezilor, dar și o serie de huse, iată că astăzi apar în scenă fotografii pentru protecția de ecran destinată acestui handset.

Protectie ecran Huawei P30 PRO

Vin desigur din China și ne prezintă câteva elemente de design interesante. Observăm în primul rând că terminalul are o mică "bărbie" în partea de jos, zonă care găzduiește conectorii ecranului către placa de bază. În partea de sus apare un decupaj de tip "picătură de apă" similar cu ce am văzut pe Huawei Mate 20 X.

Huawei Mate 20 Pro

În fotografia cu numărul 2 din serie avem parte și de o surpriză, fiind prezentate aici și protecțiile pentru ecran de Galaxy S10 și Galaxy S10+, modalitate prin care putem vedea diferențele de mărime între cele 3 viitoare dispozitive. La prima vedere, P30 Pro pare a fi similar lui S10+ la capitolul diagonală, parcă și ceva mai îngust.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×