Huawei P30 Lite îşi dezvăluie câteva trăsături prin scăpări de protecţii de ecran şi huse

2.929 ori
<b>Huawei P30 Lite îşi dezvăluie câteva trăsături prin scăpări de protecţii de ecran şi huse</b>Chiar dacă am tot văzut scăpări ale lui Huawei P30 şi P30 Pro, sau mai bine zis randări, P30 Lite nu prea a fost subiect de leak-uri până acum. Până şi Mate 30 Pro a primit mai multă acoperire decât el. Azi se sparge gheaţa cu o serie

Chiar dacă am tot văzut scăpări ale lui Huawei P30 şi P30 Pro, sau mai bine zis randări, P30 Lite nu prea a fost subiect de leak-uri până acum. Până şi Mate 30 Pro a primit mai multă acoperire decât el. Azi se sparge gheaţa cu o serie de huse şi protecţii pentru ecranul lui Huawei P30 Lite, pe care le disecăm mai jos.

Huawei P30 Lite

În ultimele ore am văzut şi noi randări cu Huawei P30 mai convingătoare ca niciodată. Cât despre Huawei P30 Lite, el va adopta noul tip de decupaj în ecran "picătură", foarte îngust, pentru camera selfie. Vedem şi că protecţia lui P30 Lite pare un pic mai mare decât cea a lui P30, deci şi ecranul ar trebui să aibă diagonală crescută, dar diferenţele sunt aproape insesizabile.

Huawei P30 Lite

Remarcăm şi spaţiul pentru o bărbie mai proeminentă. Judecând după cele 3 protecţii, toate cele 3 variante de P30 vor avea decupaj "picătură". P30 Pro este de departe cel mai mare. Zvonurile afirmă că Huawei P30 Lite va veni cu un ecran Full HD de 6 inch şi un cititor de amprente integrat în spate. Huawei P30 cel standard va avea un ecran de 6 inch Full HD+, cu cititor de amprente integrat în ecran.

Huawei P30 Lite

Asta în vreme ce Huawei P30 Pro va avea un ecran Quad HD+ de 6.4 inch, curbat şi cu cititor de asemenea integrat. P30 Lite rămâne la camera duală montată vertical în spate, în vreme ce P30 va avea o cameră triplă, iar P30 Pro 4 camere în spate.

Judecând după lansările din ultimii ani, Huawei P30 Lite ar trebui să debuteze înainte de modelele principale. Sunt curios ce procesor Kirin se află la interior, cât RAM primim şi dacă se plusează în vreun fel şi la camera selfie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×