Huse ale lui Huawei P30 şi P30 Pro apar pe web, cu decupaje pentru 3 respectiv 4 camere în spate, blitzuri LED noi

762 ori
<b>Huse ale lui Huawei P30 şi P30 Pro apar pe web, cu decupaje pentru 3 respectiv 4 camere în spate, blitzuri LED noi</b>Huawei de abia a lansat seria Mate 20 în această toamnă şi imediat după debutul sau a plutit spectrul flagshipurilor P30 din 2019. Acestea au scăpat timid chiar din această vară, iar în noiembrie am văzut un concept de Huawei P30 Pro cu 4 camere

Huawei de abia a lansat seria Mate 20 în această toamnă şi imediat după debutul sau a plutit spectrul flagshipurilor P30 din 2019. Acestea au scăpat timid chiar din această vară, iar în noiembrie am văzut un concept de Huawei P30 Pro cu 4 camere în spate.

Huawei P30

Se pare că nu era deloc departe de adevăr şi azi vedem huse ale lui P30 şi P30 Pro care confirmă o parte din abordări. Începem cu husele lui Huawei P30, care par să găzduiască un decupaj bun de o cameră triplă să zicem, plus blitz imediat dedesubt. Pare totuşi un locaş mare, în care ar putea pune un setup quad LED pentru blitz. 

Huawei P30

În cazul lui Huawei P30 Pro avem o cameră triplă în spate care chiar apare în randări, plus o protuberanță cam mare a camerei şi ceea ce pare a fi un blitz Xenon. Sunt surse care afirmă că vom avea şi o variantă de P30 Pro cu 4 camere în spate, ceea ce capătă substanţă în randările comparative faţă de P20 Pro.

Huawei P30

Jackul audio ar putea reveni, judecând după decupajele din huse. Aceleaşi accesorii pentru P30 Pro indică faptul că am putea vedea un buton extra în zona inferioară a muchiei drepte. Ar fi un buton pentru activat camera, util când faci poze în landscape. Nici urmă de decupaj pentru cititorul de amprente, care probabil va fi integrat în ecran ca la Mate 20 Pro. Zvonurile afirmă că P30 a intrat în ultimele faze ale dezvoltării.

Huawei P30

Camera sa triplă va include un senzor principal de 40 MP, unul secundar de 20 MP şi un senzor de 12 MP cu obiectiv super wide angle. Ambele modele P30 vor avea procesoare Kirin 980, iar cel de bază are 8 GB RAM, în vreme ce varianta Pro are până la 12 GB RAM. Sunt surse ce par sigure că vom primi şi o variantă 5G lansată mai târziu.

Nu prea ştim mare lucru despre ecran, breton şi dacă va fi în stil Huawei Nova 4 sau Mate 20 Pro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×