Huawei Nova 4 ni se dezvăluie în noi fotografii înaintea lansării; Are decupaj în ecran pentru camera frontală

1.160 ori
<b>Huawei Nova 4 ni se dezvăluie în noi fotografii înaintea lansării; Are decupaj în ecran pentru camera frontală</b>Deși ne așteptam ca luna decembrie să nu mai aducă lansări deosebite pe piața smartphone, iată că ne-am înșelat. Peste doar câteva zile vom asista la debutul lui Huawei Nova 4, unul dintre primele terminale din lume ce adoptă un decupaj

Așa cum am aflat chiar ieri, lansarea primelor telefoane de pe piață ce adoptă decupaje direct în ecran pentru camerele selfie va avea loc în această lună, Samsung plănuind un eveniment pe 10 decembrie, iar Huawei pe data de 17 decembrie. Astăzi avem parte de o scăpare pentru modelul Huawei și anume Nova 4, cel pe care l-am văzut în randări, fotografii din metrou și mai nou în mâna unui pop-star chinez.

Huawei Nova 4

În cazul de față privim asupra unor fotografii proaspete de tip hands-on în care telefonul își prezintă decupajul circular realizat direct în ecran ce găzduiește camera frontală pentru selfie-uri. Marginea de deasupra ecranului a fost redusă la maxim aproape, dar în continuare sub ecran se regătește o "bărbie" destul de proeminentă.

Huawei Nova 4

Telefonul are muchii laterale înguste, iar în spate descoperim o cameră triplă amplasată fix ca pe Huawei P20 Pro și undeva la mijlocul panoului un scanner de amprente fizic. Device-ul are o carcasă unibody cu ramă metalică și spate din sticlă, varianta de față sosind pe o nuanță de albastru. Nu ar fi exclus totuși să vedem și variante gradient și culori ceva mai arătoase la vânzare.

Huawei Nova 4

Cât despre dotările hardware, este clar că telefonul de față va oferi un ecran foarte generos, probabil de peste 6 inch și cu rezoluție Full HD+. Un detaliu încă incert este procesorul, astfel că avem 3 opțiuni de CPU pe care le-am putea vedea aici: Kirin 710, Kirin 970 sau procesorul flagship actual HiSilicon și anume Kirin 980.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×