Nouă varianta de browser Microsoft Edge va avea în spate tehnologie Chromium; Vine cu suport pentru extensii Google Chrome

1.170 ori
<b>Nouă varianta de browser Microsoft Edge va avea în spate tehnologie Chromium; Vine cu suport pentru extensii Google Chrome</b>O nouă varianta internă de test a lui Microsoft Edge, în versiunea bazată pe Chromium a ajuns online. Cu această ocazie aflăm ceva detalii în plus despre browser şi modul în care începe să semene cu Chrome tot mai mult.

O nouă varianta internă de test a lui Microsoft Edge, în versiunea bazată pe Chromium a ajuns online. Cu această ocazie aflăm ceva detalii în plus despre browser şi modul în care începe să semene cu Chrome tot mai mult.

Se pare că noul release Microsoft va avea o funcţie specială care activează extensiile lui Chrome, dar şi web store-ul aferent lor. În cazul în care nu ştiaţi şi browser-ul Opera are o funcţionalitate similară. Microsoft va oferi în continuare totuşi propriul său Store cu extensii, dar utilizatorii vor putea să aibă şi alte opţiuni.

Posibil ca versiunea enterprise să aibă un control ceva mai restrictiv. Varianta actuală de Edge va permite să importaţi Favorite, parole şi istoric de browsing din Chrome sau Edge (cel non Chromium), reducând problemele unei migraţii şi treceri între browsere. Vi se cere şi să alegeţi un stil pentru paginile deschise în tab nou. Cea mai nouă varianta de Edge oferă suport pentru citirea conţinutului de pagina cu voce tare, pentru cei cu probleme de vedere, dar nu vine şi cu suport pentru Ink şi alte sincronizări în afară de favorite.

Nu are nici Dark Mode sau posibilitatea de a păstra tab-uri separat. Cei care au testat acest Edge îl apreciază totuşi pentru viteză. Aşteptam acum varianta finală totuşi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×