Reduceri și Campanii Online #220: Azi PC Garage, Altex, Notino, eMAG [...]

869 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #220: Azi PC Garage, Altex, Notino, eMAG [...]</b>Prima zi din săptămână este aici și avem pentru voi o mulțime de oferte proaspete, campanii organizate de retaileri în mediul online și pe care le veți descoperi în lista de mai jos. Totodată la final de articol v-am pregătit

Prima zi din săptămână este aici și avem pentru voi o mulțime de oferte proaspete, campanii organizate de retaileri în mediul online și pe care le veți descoperi în lista de mai jos. Totodată la final de articol v-am pregătit o sugestie de produs al zilei care se remarcă prin discount-ul generos primit în această perioadă. Iată cum arată situația de astăzi în materie de promoții!

Produsul erou al zilei:

În aceste zile probabil ați observat că cei de la PC Garage au dat startul unei noi campanii promoționale numită DELLcious Days, promoție care ne aduce reduceri atractive la monitoarele Dell. Un exemplu interesant este Dell SE2417HG, monitor LED cu diagonală de 23.6 inch, timp de răspuns 2 ms și rezoluție 1920 x 1080 pixeli. Costă doar 529 lei acum! 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×