Huawei P30 și Huawei P30 Pro dezvăluite în detaliu! Descoperim toate dotările și o surpriză la nivel audio

2.214 ori
<b>Huawei P30 și Huawei P30 Pro dezvăluite în detaliu! Descoperim toate dotările și o surpriză la nivel audio</b>Astăzi prin intermediul germanilor de la Winfuture.de avem ocazia să aflăm toate detaliile picante despre smartphone-urile Huawei P30 și Huawei P30 Pro, dispozitive ce urmează a debuta oficial pe data de 26 martie

Astăzi prin intermediul germanilor de la Winfuture.de avem ocazia să aflăm toate detaliile picante despre smartphone-urile Huawei P30 și Huawei P30 Pro, dispozitive ce urmează a debuta oficial pe data de 26 martie în cadrul unui eveniment ce are loc în Paris. Aflăm multe despre aceste device-uri de la diagonala ecranului, rezoluție, capacitate baterie, cameră foto desigur și despre o surpriză la nivel audio.

Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro

Începem cu ecranul și descoperim că Huawei P30 Pro va opta pentru un panou de 6.47 inch cu tehnologie OLED și rezoluție Full HD+ de 2340 x 1080 pixeli, având un decupaj de tip picătură în zona superioară. Aici este găzduit senzorul selfie de 32 megapixeli ce oferă suport pentru deblocare facială și avem și un scanner de amprente integrat sub display.

Huawei P30 Pro

Observăm și un detaliu interesant în cazul de față și anume acela că earpiece-ul clasic lipsește, Huawei adoptând aceeași tehnologie ca și LG G8 ThinQ unde ecranul se transformă în difuzor. Cât despre camera foto din spate, aceasta include un senzor principal de 40 mpx (OIS, f/1.6), unul secundar de 20 mpx (f/2.2, wide) și al 3-lea senzor, unul de 8 megapixeli tip periscop pentru zoom cu lungimea focală echivalentă a 135mm și care oferă zoom hibrid 10x. 

P30 Pro

Chiar lângă bliț-ul LED și telemetrul laser se mai află și un al 4-lea senzor foto, unul de tip Time of Flight 3D. Pe lista de dotări mai avem procesorul Kirin 980, variante cu 128, 256 sau 512 GB de stocare, slot nanoSD și 8 GB RAM. Primim și baterie de 4200 mAh cu suport pentru încărcare rapidă la 40W, Bluetooth 5.0, NFC, Gigabit LTE și certificare IP68.

Huawei P30

Huawei P30

Cât despre varianta standard de Huawei P30, aceasta va opta pentru un display OLED de 6.1 inch cu același decupaj picătură, numai că aici vedem un earpiece clasic în zona superioară. Avem cameră selfie de 32 megapixeli, iar în spate o cameră triplă compusă dintr-un senzor principal de 40 mpx fără OIS și cu deschidere f/1.8, senzor secundar wide de 16 mpx și senzor triplu de 8 mpx.

Huawei P30

Primim zoom hibrid 5x aici, procesor Kirin 980, 6 GB RAM și 128 GB de stocare flash + slot nanoSD. Bateria este o unitate de 3650 mAh cu suport pentru încărcare rapidă (nu se știe încă la ce putere maximă), iar un lucru bun este că primim și în cazul de față un scanner de amprente integrat în ecran. Potrivit publicației germane, Huawei P30 va costa 799 euro. Prețul lui P30 Pro este încă necunoscut și așteptăm o lămurire curând cu privire la acest aspect. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×