Huawei P40 ar fi scăpat deja online într-un video hands on... sau o variantă regândită de Mate 30? (Video)

1.706 ori
<b>Huawei P40 ar fi scăpat deja online într-un video hands on... sau o variantă regândită de Mate 30? (Video)</b>Huawei Mate 30 Pro a tot apărut în scăpări în ultimele 48 de ore, dezvăluind o cameră rotundă în stil Lumia 1020, dar şi variante de culoare noi. Acum descoperim încă o versiune de Mate 30 Pro, cel puţin la prima vedere, deşi telefonul

Huawei Mate 30 Pro a tot apărut în scăpări în ultimele 48 de ore, dezvăluind o cameră rotundă în stil Lumia 1020, dar şi variante de culoare noi. Acum descoperim încă o versiune de Mate 30 Pro, cel puţin la prima vedere, deşi telefonul proaspăt scăpat ar putea foarte bine să fie alt device Huawei.

Ne-am obişnuit de ceva vreme că Mate 30 Pro va avea o cameră rotundă şi nu cea pătrată vehiculată la un moment dat. Apăruse şi o teorie despre o cameră dreptunghiulară cum e cea din imagine, dar avem prea puţine scăpări în această privinţă. Cumva acel design îi e rezervat lui Motorola One Zoom aş zice. Astfel, ni se pare un adevărat mister telefonul de faţă, care ar putea fi un Mate 30  sau cine ştie ce alt model nou.

Observăm la o privire mai atentă asupra video-ului hands on, că terminalul are branding Huawei şi Leica şi are un design al camerei apropiat de Mate 20 Pro, doar că pătratul devine dreptunghi pentru modulul camerei. Are şi camere în plus (5 în total) şi o amplasare insolită a bliţului LED. Terminalul are un ecran curbat pe margini şi sunt şanse de 1% să privim aici de fapt un Huawei P40 şi nu Mate 30 Pro, oricât de ciudat ar suna. Branding-ul Leica e cel care ne pune in dificultate, fiind asociat doar cu modele P sau Mate.

Pur şi simplu nu îi găsim loc în lineup-ul Huawei din 2019. Honor View 30 ar trebui să arate diferit, iar mai toate modelele şi seriile Huawei au primit deja flagship-uri. Cum Mate 30 are camera circulară bătută în cuie vă invit şi pe voi să speculăm în comentariile de mai jos cu privire la identitatea acestui device. P40 sau o serie complet nouă?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×