Huawei P40 ar putea opta pentru o configurație dual-boot cu HarmonyOS și Android la bord (Zvon)

2.760 ori
<b>Huawei P40 ar putea opta pentru o configurație dual-boot cu HarmonyOS și Android la bord (Zvon)</b>În cazul în care nu ați remarcat, un zvon ce și-a făcut apariția online în ultimele zile face referire la abordarea pe care Huawei ar putea-o avea în cazul viitorului său flagship și anume Huawei P40. Ei bine, s-ar părea că firma chineză

În cazul în care nu ați remarcat, un zvon ce și-a făcut apariția online în ultimele zile face referire la abordarea pe care Huawei ar putea-o avea în cazul viitorului său flagship și anume Huawei P40. Ei bine, s-ar părea că firma chineză nu exclude posibilitatea de a aduce o configurație dual-boot pe acest telefon, urmând a oferi utilizatorilor posibilitatea de a folosi fie Android,fie HarmonyOS.

La un moment dat am avut chiar o declarație din partea CEO-ului Huawei cu privire la faptul că P40 ar putea debuta cu HarmonyOS la bord dacă interdicțiile se mențin, iar acum vine iată această nouă informație. În continuare se va oferi o partiție cu un Android stock, fără serviciile sau aplicațiile Google la bord, doar cu EMUI aplicat peste.

Chiar și așa, va fi destul de greu pentru Huawei să atragă publicul în achiziția unui asemenea telefon, în special pe plan european acolo unde utilizatorii depind de suita G. Salvarea ar veni de la Trump dacă se decide peste noapte să ridice interdicțiile, moment în care Huawei ar fi gata pregătită să distribuie o actualizare OTA pe telefoane care să aducă serviciile Google la pachet.

Rămâne de văzut ce alte noutăți mai ajung online în perioada următoare și desigur tratăm această informație cu o doză de precauție pentru că ar putea fi doar un zvon născocit fără vreun strop de adevăr la mijloc. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×