Samsung va reduce și mai mult muchiile din jurul ecranului odată cu Galaxy S11; Se trece la un panou 20:9

4.307 ori
<b>Samsung va reduce și mai mult muchiile din jurul ecranului odată cu Galaxy S11; Se trece la un panou 20:9</b>Deși până la debutul lui Samsung Galaxy S11 mai avem câteva luni bune de așteptat, iată că leak-urile continuă să sosească în online și să ne ofere indicii despre cum se va prezenta noul flagship. Astăzi de exemplu descoperim

Deși până la debutul lui Samsung Galaxy S11 mai avem câteva luni bune de așteptat, iată că leak-urile continuă să sosească în online și să ne ofere indicii despre cum se va prezenta noul flagship. Astăzi de exemplu descoperim faptul că telefonul tocmai ce și-a făcut apariția în benchmark-ul browser HTML5Test, acolo unde apare menționat cu un nume de cod diferit de seria Galaxy S, totul cu scopul de a i se ascunde identitatea.

Numele de cod cu pricina este SM-G416U și nu este asociat cu vreun device existent, astfel că spusele de mai sus par să prindă culoare. În realitate Galaxy S11+ va fi identificat drept SM-G986U, iar revenind la scăparea de astăzi, aflăm că ecranul său va avea un aspect 20:9 al imaginii.

Ce reiese de pe urma acestei informații este că Samsung va merge pe ideea unui telefon mai înalt și cu display mai mare. Această abordare ar permite totodată și reducerea marginilor din jurul ecranului, fiind așteptat un raport corp-ecran mai mare decât pe Galaxy S10. De asemenea, se vehiculează că și decupajul bulină din ecran asociat camerei selfie va fi redus ca dimensiune. 

Mai știm de pe urma unor leak-uri anterioare că telefonul va opta pentru un setup quad-camera în spate ce va oferi zoom optic 5x și pentru o cameră selfie triplă dacă ne luăm după un brevet recent sosit online. O noutate va fi reprezentată și de către senzorul spectrometru pentru măsurarea cantității de zahăr din alimente și alte detalii nutriționale. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×