CEO-ul Huawei afirmă că Huawei P40 ar putea debuta cu Harmony OS dacă interdicțiile continuă

2.178 ori
<b>CEO-ul Huawei afirmă că Huawei P40 ar putea debuta cu Harmony OS dacă interdicțiile continuă</b>Multă vreme oficialii Huawei au declarat că Harmony OS nu este un sistem de operare destinat smartphone-urilor, asta deși știam despre alura sa de înlocuitor al Android-ului Google. Văzând că interdicțiile nu par a se opri iată că nimeni

Multă vreme oficialii Huawei au declarat că Harmony OS nu este un sistem de operare destinat smartphone-urilor, asta deși știam despre alura sa de înlocuitor al Android-ului Google. Văzând că interdicțiile nu par a se opri iată că nimeni altul decât CEO-ul companiei și anume Richard Yu, se sucește, declarând că Huawei P40 ar putea rula această platformă software dacă lucrurile nu se schimbă în bine. 

Am aflat deja că seria de smartphone-uri Huawei Mate 30 nu va avea serviciile și aplicațiile Google preinstalate din pachet, asta pentru că firma chineză nu mai dispune de certificarea necesară pentru a lansa device-urile cu Android-ul complet așa cum îl știm. Cum lucrurile nu par a se îmbuna prea curând, Huawei vine iată cu vestea că viitoarele produse vor face trecerea la Harmony OS.

Pentru produsele actuale vom rămâne cu Android. Dacă restricțiile persistă totuși, vom folosi Harmony OS pentru produsele noastre viitoare, precum este cazul lui Huawei P40, telefon planificat pentru primăvara 2020. 

Mai sus aveți declarația lui Richard Yu tradusă cuvânt cu cuvânt și extrasă dintr-un interviu luat de către o publicație germană. De asemenea, CEO-ul a clarificat situația lui Mate 30, afirmând că telefonul nu va avea aplicații Google preinstalate și nici serviciile Google Play. Cu toate acestea, se pare că utilizatorii vor putea instala singuri soluțiile cu pricina.

Apropo de Harmony OS, acest sistem de operare este în dezvoltare de ani buni și aflăm că în momentul de față grupul chinez lucrează cu numeroși dezvoltatori pentru a aduce aplicații populare de pe Android pe platformă. Investiții de 1 miliard de dolari vor fi aduse pentru dezvoltarea de aplicații compatibile și Richard Yu spune că procesul nu este unul complicat. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×