Huawei P8 certificat de TENAA, gata de lansare în curând

757 ori
<b>Huawei P8 certificat de TENAA, gata de lansare în curând</b>Flagshipul Huawei P8 a primit astăzi certificarea TENAA, acest FCC al Chinei, ceea ce &icirc;nseamnă că va sosi pe plan local &icirc;n cur&acirc;nd. Ştim deja că acest telefon are programat un eveniment de debut pentru 15 aprilie, la Londra si...

Flagshipul Huawei P8 a primit astăzi certificarea TENAA, acest FCC al Chinei, ceea ce înseamnă că va sosi pe plan local în curând. Ştim deja că acest telefon are programat un eveniment de debut pentru 15 aprilie, la Londra si invitatiile au fost trimise deja.

Remarcăm în aceste imagini oficiale faptul că avem o cameră principală cu lentila destul de mică şi bliţ dual tone, plasată în colţul din stânga sus în spate. Ecranul pare a avea margini înguste, iar P8 a avut deja parte de numeroase scăpări care ne-au adus in prim plan faptul că handsetul va sosi cu un corp din ceramică şi că va include difuzoare stereo în zona inferioară.

Huawei P8 va fi dotat cu un ecran Full HD de 5.2 inch, un procesor octa core Kirin 930, 3 GB RAM şi 16 GB stocare. El va integra o cameră principală de 13 MP, o baterie de 2600 mAh şi va rula Android Lollipop cu un nou Emotion UI aplicat peste. Mai rămâne doar să aflăm preţul acestui model şi ce alte funcţii speciale aduce el, mai ales pe partea software.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×