Meizu MX Supreme se afișează într-o nouă fotografie live pe platforma chineză Weibo

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.379 ori
<b>Meizu MX Supreme se afișează într-o nouă fotografie live pe platforma chineză Weibo</b>Un zvon care circulă &icirc;n presă &icirc;n ultimul timp este și cel potrivit căruia Nokia și Meizu au &icirc;ncheiat un parteneriat pentru lansarea unui smartphone &icirc;n comun, device ce urmează a se numi MX Supreme. După o fotografie live...

Un zvon care circulă în presă în ultimul timp este și cel potrivit căruia Nokia și Meizu au încheiat un parteneriat pentru lansarea unui smartphone în comun, device ce urmează a se numi MX Supreme. După o fotografie live ajunsă pe web acum câteva zile, acum tot pe platforma chineză Weibo se afișează o alta.

Deși este vorba de un material foto live, poziția ciudată a butonului home ne-ar putea ridica semne de întrebare cu privire la modalitatea în care a fost compusă imaginea. Totuși, forma telefonului se aseamănă cu cea văzută acum ceva timp chiar aici. Datorită dimensiunii mari a butonului home, ne-am putea aștepta și la un senzor de amprente integrat.

Așa cum am aflat la începutul lui martie, Meizu va fi responsabil de design-ul noului telefon, în timp ce finlandezii de la Nokia vor alege pachetul hardware și software. Rămâne de văzut pe viitor dacă într-adevăr acest device este rezultatul unui parteneriat între cele două companii sau dimpotrivă.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×