Huawei P9 ar putea veni cu o cameră duală în spate, conform unei imagini de pe Twitter cu spatele handsetului

Autor:  | Publicat în:  Huawei 887 ori
<b>Huawei P9 ar putea veni cu o cameră duală în spate, conform unei imagini de pe Twitter cu spatele handsetului</b>&Icirc;nainte să se lanseze iPhone 6s abundau zvonurile că terminalul va aduce o cameră duala &icirc;n spate. Acum Galaxy S7 e asociat cu o cameră de acest gen, iar Huawei P9 primeşte şi el o cameră duala &icirc;n spate, conform unor scăpări noi....

Înainte să se lanseze iPhone 6s abundau zvonurile că terminalul va aduce o cameră duala în spate. Acum Galaxy S7 e asociat cu o cameră de acest gen, iar Huawei P9 primeşte şi el o cameră duala în spate, conform unor scăpări noi.

De abia ne obişnuisem cu Huawei P8 şi Mate S, testate la Mobilissimo.ro în ultimele luni şi iată că deja se pregăteşte încă un smartphone high end. Ceea ce vedeţi mai sus este o imagine care ar prezenta zona camerei de pe Huawei P9 şi ea a apărut pe Twitter. Pe lângă deschiderile pentru cei doi senzori şi blitzul LED, avem încă un decupaj pentru senzorul de telemetrie laser.

Această modă e adoptată tot mai mult, inclusiv pe telefoane ASUS ca ZenFone 2 Laser, iar multiple modele LG au promovat astfel de senzori. Mai aflăm şi că Huawei P9 va avea două versiuni: LTE şi Delux, dar nu ştim încă diferenţele dintre ele, poate în afară de nuanţele de culoare. P9 e aşteptat să includă şi faimosul procesor Kirin 950, care ar urma să fie atât de puternic încât să se bată de la egal cu Snapdragon 820.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×