Sony înfiinţează o nouă companie care se va ocupa cu dezvoltarea de jocuri pentru mobil

723 ori
<b>Sony înfiinţează o nouă companie care se va ocupa cu dezvoltarea de jocuri pentru mobil</b>Filiala Sony care se ocupă cu gamingul a anunţat &icirc;n această săptăm&acirc;nă fondarea ramurii ForwardWorks, care se va axa pe crearea de jocuri pentru mobil. &Icirc;n vreme ce Nintendo se lupta să &icirc;şi lanseze primele titluri pentru...

Filiala Sony care se ocupă cu gamingul a anunţat în această săptămână fondarea ramurii ForwardWorks, care se va axa pe crearea de jocuri pentru mobil. În vreme ce Nintendo se lupta să îşi lanseze primele titluri pentru smartphone, Sony ia foarte în serios această piaţă, dar... cam târziu.

Sunt multe serii de jocuri de la Sony pe care am vrea să le vedem pe mobil, de la God of War la Ratchet & Clank şi poate odata cu această nouă ramură ele vor aparea si pe terminalele mobile. Compania îşi va începe operaţiunile pe 1 aprilie şi va prelua proprietăţile intelectuale de la numeroase jocuri PlayStation pentru a crea titluri pentru mobil, deocamdată destinate pieţei din Asia.

Nintendo are între timp în plan 4 jocuri noi până la final de an 2017 şi dacă vin cu vreun Mario sau Zelda, succesul e garantat. Pe de altă parte Sony are foarte multe titluri hit pe PlayStation pe care le poate reînvia, inclusiv Crash Bandicoot, care ar fi excelent pe mobil. Să sperăm că jocurile lor vor ajunge şi în Europa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×