Nexus Sailfish îşi face apariţia în benchmarkul GFXBench, vine cu un ecran de 5 inch şi cameră de 12 MP aparent

1.024 ori
<b>Nexus Sailfish îşi face apariţia în benchmarkul GFXBench, vine cu un ecran de 5 inch şi cameră de 12 MP aparent</b>Vedem astăzi o listare a lui Nexus Sailfish în cadrul testului benchmark GFXBench. Aflăm astfel faptul că telefonul pregătit de către HTC ne va aduce la pachet un display cu diagonală de 5 inch și rezoluție Full HD, un procesor quad-core Qualcomm Snapdrag

E momentul că viitoarele telefoane Nexus produse de HTC să îşi facă apariţia şi în benchmarkuri, după o serie de scăpări în randari şi în alte materiale de genul. Spre exemplu astăzi HTC Nexus Sailfish a fost listat în benchmarkul GFXBench, iar detaliile le aflaţi mai jos.

HTC Nexus 5P

Ştim că HTC pregăteşte două telefoane Nexus pentru acest an, sub numele de cod Marlin şi Sailfish. Marlin a apărut deja în GeekBench, dezvăluind o parte din dotări, iar Sailfish ni se prezintă prin GFXBench, cu un ecran Full HD de 5 inch, plus un procesor Snapdragon 820. Mă așteptam la un Snapdragon 821 sau 823 aici, dar revenind la listare, vedem și o cameră de 12 MP în spate, dar şi una frontală de 8 MP.

HTC Nexus 5P

Trebuie să recunosc că diagonala ecranului mi se pare cam mică, având în vedere tendinţele din ziua de azi, de a trece la ecrane tot mai mari. Ştim totuşi că există o discrepanţă de mărime între cele două modele Nexus, Marlin fiind mai mare, cu diagonală de 5.5 inch, iar Sailfish mai mic. Tot el ar trebui să aibă şi 4 GB RAM, 32 GB stocare şi evident va rula Android 7.0 Nougat.

Încă ne gândim dacă ne place sau nu acea treime din sticlă în spate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×