Huawei Mate 8 îşi face apariţia în imagini hands on, vine cu ecran Quad HD şi camera de 20 MP

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.173 ori
<b>Huawei Mate 8 îşi face apariţia în imagini hands on, vine cu ecran Quad HD şi camera de 20 MP</b>Cu c&acirc;teva zile &icirc;n urma ajungea pe web portofoliul celor de la Huawei pe anul 2015, incluz&acirc;nd c&acirc;teva telefoane noi foarte interesante. Aparent suntem la c&acirc;teva săptăm&acirc;ni distanţă de debutul lui Huawei Mate 8, deci nu...

Cu câteva zile în urma ajungea pe web portofoliul celor de la Huawei pe anul 2015, incluzând câteva telefoane noi foarte interesante. Aparent suntem la câteva săptămâni distanţă de debutul lui Huawei Mate 8, deci nu ne miră să îl vedem scăpat pe web azi, în câteva imagini hands on.

Terminalul este un phablet, care în aceste imagini pare a avea margini foarte înguste ale ecranului. Acest device vine cu un corp metalic unibody şi ar urma să includă un scanner de amprente la pachet, dar şi un procesor HiSilicon Kirin 930, cel găsit şi pe Huawei P8. Zvonurile vorbesc şi despre un ecran Quad HD, dar şi o cameră de 20.7 megapixeli cu senzor Sony IMX220.

Huawei Mate 8 îşi face apariţia în imagini hands on, vine cu ecran Quad HD şi camera de 20 MP

Acest model va sosi şi cu LTE Categoria 6, o baterie cu capacitate mare şi probabil şi 3 sau 4 GB RAM. Handsetul are un spate uşor curbat şi cumva mă duce cu gândul la HTC One Max. Remarc şi că mărimea difuzorului din spate e impresionantă, deci acustica va fi şi ea de top.

Mate 8

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×