Meizu Pro 6 își face apariția în cadrul GFXBench cu 4 GB memorie RAM și procesor deca-core Helio X25

793 ori
<b>Meizu Pro 6 își face apariția în cadrul GFXBench cu 4 GB memorie RAM și procesor deca-core Helio X25</b>Printre noile terminale ce urmează a fi prezentate cur&acirc;nd &icirc;n China, se află și modelul Meizu Pro 6 despre care am tot auzit informații &icirc;n ultima vreme. Astăzi, noul telefon &icirc;și face apariția &icirc;n cadrul testului...

Printre noile terminale ce urmează a fi prezentate curând în China, se află și modelul Meizu Pro 6 despre care am tot auzit informații în ultima vreme. Astăzi, noul telefon își face apariția în cadrul testului GFXBench, și ne oferă astfel posibilitatea de a arunca o privire mai detaliată asupra specificațiilor sale tehnice.

În primul rând, se pare că avem de-a face cu un model compact ce vine cu display Full HD de 4.6 inch, procesor deca-core MediaTek Helio X25 de 2.0 GHz, cu 4 GB memorie RAM și cu 32 GB spațiu intern de stocare. Primim o cameră foto principală de 20 megapixeli ce poate filma la o rezoluție 4K Ultra HD și un senzor frontal de 5 megapixeli.

O altă informație dezvăluită aici de către GFXBench, este reprezentată de faptul că Meizu Pro 6 rulează sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow. Ca design, telefonul va adopta un corp complet metalic, unul ce se afișa într-o fotografie oficială chiar acum câteva zile. Rămâne să aflăm când se va lansa acest nou model promițător, și totodată prețul său de comercializare.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×