Samsung lucrează la o husă cu suport pentru stylus S-Pen; sud-coreenii obțin brevetul pentru acest accesoriu

863 ori
<b>Samsung lucrează la o husă cu suport pentru stylus S-Pen; sud-coreenii obțin brevetul pentru acest accesoriu</b>Cu toate că pe piață există numeroase phablet-uri, nu toate pun accentul pe productivitate, cel puțin nu at&acirc;t de mult cum o face Samsung. De c&acirc;țiva ani buni producătorul sud-coreean aduce phablet-urile din seria Note ce sunt dotate cu...

Cu toate că pe piață există numeroase phablet-uri, nu toate pun accentul pe productivitate, cel puțin nu atât de mult cum o face Samsung. De câțiva ani buni producătorul sud-coreean aduce phablet-urile din seria Note ce sunt dotate cu stylus S-Pen la pachet, aceasta fiind o unealtă de simplificare a navigării printre meniuri sau documente.

Dar cum ar fi să putem utiliza un astfel de stylus pe device-uri multiple? Ei bine, se pare că Samsung s-a gândit la această posibilitate, lucru ce este scos la iveală chiar de către un brevet. În imaginea de mai sus vedem o husă specială ce sosește cu un compartiment dedicat pentru stylus, dar și cu stylus-ul propriu-zis.

Ținând cont de faptul că Samsung are în portofoliu la ora actuală și device-uri cu diagonale de peste 5.5 inch, un astfel de accesoriu ar fi extrem de util pentru persoanele ce apreciază utilitatea unui stylus dar nu și design-ul seriei Note. Posibil ca acesta să fie prezentat odată cu Samsung Galaxy S7, sud-coreenii dezvăluind un accesoriu la fel de neobișnuit și la debutul lui S6 Edge+, mai precis acea carcasă cu tastatură qwerty.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×