Huawei P9 prezentare hands-on direct din Londra; tehnologia Leica poposește pe un smartphone cu adevărat impresionant

2.445 ori
<b>Huawei P9 prezentare hands-on direct din Londra; tehnologia Leica poposește pe un smartphone cu adevărat impresionant</b>&Icirc;n cursul zilei de ieri după aproximativ 3 ore de zbor, am ajuns &icirc;n Londra alături de reprezentanții Huawei Rom&acirc;nia și alți jurnaliști de pe plan local pentru a lua parte la evenimentul &icirc;n care flagship-ul P9 urma să fie...

În cursul zilei de ieri după aproximativ 3 ore de zbor, am ajuns în Londra alături de reprezentanții Huawei România și alți jurnaliști de pe plan local pentru a lua parte la evenimentul în care flagship-ul P9 urma să fie dezvăluit oficial. Zis și făcut, la doar câteva momente după sosirea la hotel ne-am îndreptat către locația Battersea Park pentru înregistrare.

După câteva minute bune de așteptat la cozile generoase de jurnaliști, am intrat în sala pregătită de către Huawei cu elemente futuriste, intrarea propriu-zisă fiind de forma unui tunel cu lumini circulare ce pulsau odată cu ritmul pașilor. A urmat mai apoi și momentul mult-așteptat când CEO-ul companiei, Richard Yu a urcat pe scena amplasată la fața locului.

Tunel intrare lansare Huawei P9

Am aflat astfel detalii cu adevărat interesante despre cel mai nou flagship Huawei, un model ce beneficiază de un hardware de top, fiind vorba aici despre un display Full HD de 5.2 inch, și despre un procesor octa-core HiSilicon Kirin 955. Primim un slot microSD de până la 128 GB, o cameră frontală de 8 megapixeli, conectivitate 4G LTE și sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow.

Prezentare Huawei P9

De asemenea, telefonul este disponibil în varianta cu 32 GB de stocare + 3 GB memorie RAM, dar și în versiunea cu 64 GB memorie internă și 4 GB RAM. Bateria aflată la interiorul carcasei de 6.95 mm grosime, este o unitate de 3000 mAh ce suportă și tehnologia de încărcare rapidă prin intermediul unui port USB Type-C.

Huawei P9

Pe lângă aceste specificații, Huawei P9 a reușit să atragă atenția publicului și prin camera sa foto duală ce vine cu optică Leica la pachet. Avem aici doi senzori foto Sony IMX286 de 12 megapixeli, însoțiți de telemetru laser pentru o focalizare cât mai precisă, dar și de un bliț dual-tone pentru cazurile de iluminare scăzută.

Huawei P9 din spate

Probabil vă întrebați la ce ajută acest senzor foto dual, ei bine răspunsul este unul destul de interesant în acest caz. Avem parte de un senzor color, dar și de unul monocrom - modalitate prin care fotografiile realizate vor fi cu mult mai luminoase decât în mod obișnuit. Cei de la Huawei au dezvăluit pe scenă că acest setup dual de pe modelul P9 poate obține fotografii cu până la 270% mai luminoase față de iPhone 6s, sau cu 90% mai luminoase decât Galaxy S7.

Huawei P9 si cele doua camere

Și asta nu este tot, Huawei P9 fiind capabil să realizeze fotografii monocrom ce arată incredibil de bine, fotografii care ne duc într-un fel sau altul în vremuri demult apuse. Totodată, folosind camera foto duală a lui P9 putem modifica punctele de focalizare chiar și după realizarea fotografiei, feature similar cu cel avut anterior pe modelul HTC One M8.

Mostra foto Huawei P9

Pentru prima impresie trasată la fața locului pot spune că această cameră foto duală m-a impresionat plăcut, calitatea fotografiilor dar și modul monocrom fiind principalele puncte de atracție. Și scanner-ul de amprente s-a dovedit a fi foarte rapid, modul ce poate fi utilizat și pentru navigarea printre fotografii, ba chiar și pentru captura foto propriu-zisă.

Rămâne ca în zilele ce urmează să testăm cum se cuvine noul smartphone, moment în care vom reveni cu un unboxing, și mai apoi cu o recenzie detaliată din care veți afla totul despre Huawei P9 și camera sa duală cu optică Leica.

Huawei P9 prezentare video hands-on

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×