Huawei pare a pregăti un phablet cu scanner de amprente şi preţ sub 200 de dolari; Încă un Mate?

Autor:  | Publicat în:  Huawei 809 ori
<b>Huawei pare a pregăti un phablet cu scanner de amprente şi preţ sub 200 de dolari; Încă un Mate?</b>Luna viitoare aşteptam debutul unui nou model din seria Huawei Mate, un phablet high end care să devină flagship pentru compania chineză. P&acirc;nă atunci descoperim o nouă scăpare de terminal Huawei, care vine cu scanner de amprente şi preţ...

Luna viitoare aşteptam debutul unui nou model din seria Huawei Mate, un phablet high end care să devină flagship pentru compania chineză. Până atunci descoperim o nouă scăpare de terminal Huawei, care vine cu scanner de amprente şi preţ foarte accesibil.

Nu cunoaştem identitatea acestui model, dar ştim că el aduce mult cu un Mate şi cu un HTC. Remarcăm şi camera ieşită puţin în relief şi scannerul de amprente de sub aceasta. Preţul vehiculat pentru noul venit este de doar 161 de dolari. Se pare că terminalul vine şi cu suport pentru conectivitate 4G LTE şi dacă ne luăm după imagine ar putea avea sasiu metalic.

În ultima vreme am tot văzut telefoane cu diagonală mare, preţ mic şi scanner de amprente la bord, precum modelele Elephone. Bagatelizarea acestei funcţii nu e neapărat ceva bun, mai ales când va apărea şi un sistem comun de plăţi folosind aceste scannere de amprente, mai vulnerabile pe telefoanele chinezeşti decât pe iPhone sau modele Samsung.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×