Huawei pregăteşte un rival pentru Galaxy Note 5, cu un stylus ce nu foloseşte tehnologie Wacom

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.262 ori
<b>Huawei pregăteşte un rival pentru Galaxy Note 5, cu un stylus ce nu foloseşte tehnologie Wacom</b>Se pare că nu doar Apple a devenit interesată de stylusuri &icirc;n anul de graţie 2015, ci şi Huawei, care ar pregăti un model de telefon de tip "Note", cu un stylus cu tehnologie de nouă generaţie. &nbsp; Chinezii ar dori să creeze un rival...

Se pare că nu doar Apple a devenit interesată de stylusuri în anul de graţie 2015, ci şi Huawei, care ar pregăti un model de telefon de tip "Note", cu un stylus cu tehnologie de nouă generaţie.

Chinezii ar dori să creeze un rival pentru Galaxy Note 5 şi un lucru interesant pe care ni-l amintim e că terminalul Ascend Made de la Huawei avea totuşi un stylus, doar că acesta nu se introducea în vreun slot special. Nu avem încă specificaţii sau detalii despre noul terminal şi stylusul sau, dar ştim doar că Huawei nu a apelat la Wacom pentru a-i furniza tehnologia asociată acestui Pen.

În schimb, compania lucrează cu un furnizor local şi pe lângă respingerea atingerilor din greşeală cu mâna atunci când stylusul e folosit, terminalul va suporta şi recunoaştere activă a degetelor în timpul utilizării acestui Pen. Astfel, ca şi pe iPad Pro vom putea folosi degetele şi stylusul împreună. Un oficial din industrie ar fi declarat deja că noul tip de panou şi accesoriu au stârnit deja interesul celor de la Lenovo, dar şi unor companii din SUA, care caută alternative la Wacom şi preţurile mari ale acestora.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×