Huawei pregăteşte un telefon cu ecran curbat pentru lansare la IFA 2015; Iată câteva imagini spion

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.994 ori
<b>Huawei pregăteşte un telefon cu ecran curbat pentru lansare la IFA 2015; Iată câteva imagini spion</b>Suntem la aproximativ 3 săptăm&acirc;ni distanţă de debutul lui IFA 2015, cel mai mare show tech al finalului de an şi au &icirc;nceput să apară tot mai multe scăpări legate de terminalele pe care le vom vedea &icirc;n Berlin. Printre ele se...

Suntem la aproximativ 3 săptămâni distanţă de debutul lui IFA 2015, cel mai mare show tech al finalului de an şi au început să apară tot mai multe scăpări legate de terminalele pe care le vom vedea în Berlin. Printre ele se numără şi un nou model Huawei, ce pare a veni cu un ecran curbat.

Aflaţi că vom fi la IFA 2015 pentru a pune mâna pe acest handset, dar până atunci aruncăm o privire asupra imaginilor spion. Handsetul pare fabricat din sticlă şi metal şi are un slot SIM plasat în zona superioară, din câte vedem. Nu cunoaştem specificaţiile acestui model, sau măcar identitatea sa. Speculaţiile afirmă totuşi că ar putea fi înrudit cumva cu Huawei Mate 7.

Huawei pregăteşte un telefon cu ecran curbat pentru lansare la IFA 2015; Iată câteva imagini spion

Am descoperit şi un nume de cod pentru produs şi anume "007" şi mai trebuie menţionat că acesta nu e singurul nou terminal mobil Huawei care va sosi la IFA. Mai aşteptăm şi acel phablet Huawei Mate 8/Mate 7 Plus, atât de des apărut în zvonuri în ultima vreme. Nu e exclus ca modelul pe care îl vedeţi în acest articol să fie un handset ce face parte din seria Honor, care a primit o atenţie deosebită de la Huawei în ultimul an.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×