Unbox Therapy, contul de YouTube ce a pornit fenomenul #bendgate, ia la măsurători carcasa lui iPhone 6s

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.301 ori
<b>Unbox Therapy, contul de YouTube ce a pornit fenomenul #bendgate, ia la măsurători carcasa lui iPhone 6s</b>Nici nu s-a lansat iPhone 6s pe piață, și iată că &icirc;ncet &icirc;ncet, componente ale telefonului ajung direct de pe linia de producție, &icirc;n m&acirc;inile bloggerilor. Unbox Therapy este contul de YouTube ce astăzi ne prezintă carcasa...

Nici nu s-a lansat iPhone 6s pe piață, și iată că încet încet, componente ale telefonului ajung direct de pe linia de producție, în mâinile bloggerilor. Unbox Therapy este contul de YouTube ce astăzi ne prezintă carcasa spate a lui iPhone 6s, element component ce aduce câteva modificări comparativ cu actuala generație.

După cum bine știți, Unbox Therapy este celebrul cont de YouTube ce a dat startul fenomenului #bendgate odată cu testul de îndoire a lui iPhone 6 Plus, clip ce la ora actuală ajunge la cifra de aproximativ 67 milioane de vizualizări.

Revenind la carcasa primită în teste de către Lou, aflăm câteva detalii interesante despre construcția sa. Cu toate că lungimea și lățimea acestei carcase nu diferă foarte mult față de iPhone 6, elementul de noutate este reprezentat de către noul material metalic folosit de către Apple.

Din măsurătorile realizate, s-a ajuns la concluzia că marginea ce va înconjura display-ul, este acum ceva mai groasă tocmai pentru a fi evitate cazurile de îndoire. Mai precis, grosimea acestei margini este acum de 1.90 mm, comparativ cu cei 1.14 mm de pe carcasa unui model standard iPhone 6.

Lou ne promite că în curând vom primi și un test de îndoire a acestei carcase destinate lui iPhone 6s, un telefon ce probabil va fi anunțat pe data de 9 septembrie.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×