Huawei publica un prim poster asociat MWC 2015, oferă indicii cu privire la un terminal curbat

Autor:  | Publicat în:  Huawei 873 ori
<b>Huawei publica un prim poster asociat MWC 2015, oferă indicii cu privire la un terminal curbat</b>Huawei a început să publice primele teasere și postere cu privire la evenimentul sau de la MWC 2015. Compania are o conferință programată pentru data de 1 martie, unde va prezenta câteva brățări de fitness și telefoane noi. &nbsp; știm că...

Huawei a început să publice primele teasere și postere cu privire la evenimentul sau de la MWC 2015. Compania are o conferință programată pentru data de 1 martie, unde va prezenta câteva brățări de fitness și telefoane noi.

știm că flagshipul P8 ar putea să nu sosească la MWC și mai știm că brandul seriei Ascend nu va mai fi folosit. Teaserul de mai sus menționează doar "Next is here", împreună cu o siluetă curbată. Ne putem gândi fie la un telefon în genul lui LG G Flex, fie la brățara TalkBand B2, pe care o așteptăm cu siguranță în Barcelona.

Pe lista noutăților se afl[ și Huawei Honor X2, phablet de 7 inch cu rezoluție Full HD și procesor HiSilicon 925 la bord. Acest model va avea o baterie de 5500 mAh și 3 GB RAM. TalkBand B2 va folosi un display OLED curbat și va avea funcții de fitness, monitorizare somn și probabil și headset Bluetooth detașabil. Vom afla mai multe de azi în 2 săptămâni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×