Huawei se așteaptă ca În acest an să livreze peste 80 milioane de terminale

Autor:  | Publicat în:  Huawei 634 ori
<b>Huawei se așteaptă ca În acest an să livreze peste 80 milioane de terminale</b>De curând, odată cu lansarea phablet-ului Ascend Mate 2 4G&nbsp;ce va sosi pe piața din China, compania Huawei speră ca astfel să își îndeplinească obiectivul din acest an ce constă în livrarea a peste 80 milioane de smartphone-uri. &nbsp; Se...

De curând, odată cu lansarea phablet-ului Ascend Mate 2 4G ce va sosi pe piața din China, compania Huawei speră ca astfel să își îndeplinească obiectivul din acest an ce constă în livrarea a peste 80 milioane de smartphone-uri.

Se așteaptă la o creștere de la 4,8%, procent înregistrat anul trecut, la o cotă de piață de 8-10%. Astfel Huawei speră să devină numărul 2 mondial în ceea ce privește numărul de terminale livrate în decursul unui an. Noul Mate 2 4G va sosi prin operatorul China Unicom, acesta fiind primul telefon 4G ce vine cu LTE și standardul WCDMA.

Huawei Ascend Mate 2 dispune de un display Super IPS de 6.1 inch, o cameră foto de 13 megapixeli ce integrează funcția Beauty Photo, o cameră secundară de 5 megapixeli, Bluetooth 4.0 și tehnologia NFC.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×