Samsung Galaxy Note 4, LG G3 și Pantech Vega Iron 2 vor fi rezistente la apă; G3 sosește În luna mai!

1.679 ori
<b>Samsung Galaxy Note 4, LG G3 și Pantech Vega Iron 2 vor fi rezistente la apă; G3 sosește În luna mai!</b>Presa din Coreea de Sud a făcut câteva dezvăluiri interesante cu privire la câteva terminale mobile ce urmează să sosească în perioada următoare. E vorba depre Galaxy Note 4, LG G3 și Vega Iron 2. &nbsp; Deja avem 2 flagshipuri în 2014 care...

Presa din Coreea de Sud a făcut câteva dezvăluiri interesante cu privire la câteva terminale mobile ce urmează să sosească în perioada următoare. E vorba depre Galaxy Note 4, LG G3 și Vega Iron 2.

Deja avem 2 flagshipuri în 2014 care sunt rezistente la apă, Samsung Galaxy S5 și Xperia Z2, iar modelele de mai sus se pare că le vor călca pe urme. Samsung a apelat la o companie third party din Coreea de Sud, care să îi ajute cu protecție anti apă, iar LG și Pantech vor apela la tehnologii proprii. Pentru Galaxy Note 4 va fi aplicată aceeași tehnologie ca la Galaxy S5, se pare.

LG G3 va fi un telefon rezistent la apă la rândul său și sursa de mai sus afirma că acest model va sosi pe piața în luna mai. Pantech Vega Iron 2 va fi și el rezistent la lichide, dar despre el nu avem informații prea clare. Pantech se poate lăuda cu câteva premiere în ultimii ani, ei experimentând cu senzori de amprente pe terminale Android cu ceva vreme în urmă și fiind și pionieri ai tehnologiei 4G pe handseturi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×