Xiaomi Redmi Note dezvăluit oficial În China; phablet de 5.5 inch cu prețuri Începând de la 128$

1.289 ori
<b>Xiaomi Redmi Note dezvăluit oficial În China; phablet de 5.5 inch cu prețuri Începând de la 128$</b>în cursul zilei de ieri, cei de la Xiaomi au lansat oficial un nou device foarte accesibil ce dispune de un display de 5.5 inch, intrând astfel în categoria phablet-urilor. Device-ul va fi cunoscut sub numele Hongmi Note în China, urmând ca la nivel...

în cursul zilei de ieri, cei de la Xiaomi au lansat oficial un nou device foarte accesibil ce dispune de un display de 5.5 inch, intrând astfel în categoria phablet-urilor. Device-ul va fi cunoscut sub numele Hongmi Note în China, urmând ca la nivel global să fie numit Redmi Note.

Astfel, noul Redmi Note va fi disponibil în două variante cu dotări destul de similare, diferențele observându-se la capitolul procesor și memorie RAM. Varianta premium Redmi Note va sosi cu un display IPS HD de 5.5 inch, un procesor octo-core MediaTek MT6592 tactat la 1.7 GHz, 2 GB RAM și 8 GB de stocare.

în schimb, cea de-a 2-a versiune va dispune de un procesor octo-core tactat la 1.4 GHz și de 1 GB memorie RAM. Restul specificațiilor includ o cameră foto principală de 13 megapixeli, o cameră frontală de 5 megapixeli, slot microSD, 3G, dual-SIM, WiFi, Bluetooth 4.0, GPS și o baterie de 3200 mAh.

Xiaomi Redmi Note dezvăluit oficial În China; phablet de 5.5 inch cu prețuri Începând de la 128$

De asemenea, un detaliu foarte interesant îl constituie prețul. Astfel, aflăm că versiunea premium a lui Redmi Note va avea un preț de 161$ / 113 euro, în timp ce versiunea cu 1 GB RAM și procesor octo-core tactat la 1.4 GHz va costa doar 128$ / 92 euro. Xiaomi Redmi Note va fi pus la vânzare în China pe data de 25 martie, acesta fiind disponibil într-o gamă variată de culori.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×